Capsuni in ghiveci

c1Tot mai populara devine plantarea capsunilor in ghiveci si infrumusetarea balcoanelor cu aceste plante care sunt nu doar frumoase dar si intr-o oarecare masura utile. Este o deosebita placere sa culegi fructele aromate si gustoase chiar la tine in balcon. Cele mai indicate pentru balcon sunt soiurile remontante de capsuni, acestea infloresc practic toata vara si fructifica de 2-3 ori, pana toamna tarziu. Pentru plantare poate fi folosit orice vas cu volumul minim de circa 3 litri pentru o planta. In vase mari de 10-15 litri se pot sadi 3-4 plante. Va invit acum sa vedeti si “colectia” mea de capsunele. 🙂

.

c4 c2

c3 c5

c6 c7

c12 c13

c14

c10 c11

c9

c15 c8

c16 c17

4 comentarii

  1. Foarte frumosi capsunii tai.Si eu am pus o multime in ghivece primavara asta,pentru ca incerc sa nu ocup prea mult loc in gradina cu ei.Voi face un colt special pentru ghivece,pe care le voi aseza pe un suport supraetajat.Inca nu l-am facut ,dar sper ca,pana la anul,cand ma voi restrange cu gradina,sa fie gata si suportul.
    Spor la recoltat si abia astept sa vad poze cu capsunicile coapte.

  2. Si eu vreau sa vad poze cu capsunicile coapte. Succes si pofta buna:)

  3. FELICITĂRI pentru NOBILA ACTIVITATE de INSTRUIRE dezinteresată în INGRIJIREA PLANTELOR care ne aduc DOAR BENEFICII și SATISFACȚII!
    …felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *